lauantai 7. joulukuuta 2013

WHAT A GREAT INDEPENDENCE DAY

Oi, miten mahtava itsenäisyyspäivä takana! Päivä lähti aamusta asti aivan täydellisesti käyntiin: heräsin siihen kun Lauri kärräsi tarjottimella aamupalaa sänkyyn. Kahvia hörppiessämme katsottiin samalla Modern Familya (mun uus suosikkisarja) ja Phil Dunphyn sekoiluista ei nyt voi tulla ku hyvälle tuulelle! Sitten alettiinkin tarmokkaasti siivoomaan huomisia (ja ilmeisesti tämän päivän yllätyskemuja) ainejärjestön pikkujouluetkoja varten. Meille tulee siis huomenna koulukavereita etkoilemaan ja suunnataan sitten yhdessä tuonne Jumpettiin virallisiin Finanssin pippaloihin tonttuhattuspäissämme.

Tänään käytiin myös perinteisesti markkinoinnin pääaineopiskelijapoppoon kanssa itsenäisyyspäiväillallisella. Paikaksi valikoitui S-ketjun Grill it, joka on ketjuleimastaan huolimatta tarjonnut jo useita kertoja oikein suussa sulavia ja maukkaita ruokia. Ja ehdottomasti suosittelen edelleen! Tarpeeksi täyttävää, mutta hienostunutta ja hyvin valmistettua ruokaa rennossa ympäristössä. Parasta illassa oli tietystikin loistava seura;)

Itsenäisyyspäivä

Jos jotakuta alkoi kiinnostamaan niin tässäpä vielä muutama kuva illan antimista:

PC062416

PC062417


PC062415


PC062421

PC062422

PC062423


Oijjoij namnam! Syötiin lisäksi ihanat alupalatkin kyllä (Grill it -platteri), mutta kamera ei ennättänyt siinä vaiheessa vielä mukaan, tais olla liian kova nälkä ^^. Illallisen jälkeen kotona ootti toinen kaveriporukka JEE ja jätkät tais olla lähössä ihan baariinkin, vaikka  täällä meillä hyvin viihdyttiin tuohon puoleen yöhön asti :) Ja nyt pitää sitten siivota uudestaan :D haha, no ei oo paha sotku! Oli hauskaa! :)

Nyt on kyllä käyty taas vähäksi aikaa ravintolaruokahimoja tyydyttämässä, sillä käytiin itseasiassa myös eilen ulkona teatterissa ja syömässä äitin kanssa, uudessa oululaisessa Gastro 26 -ravintolassa. Siellä myös oli aivan ihanat ruuat. Voin suositella lämmöllä sekä ravintolaa että sitä Oulun Työväen Näyttämön menestyskomediaa "Ranskalainen Pyjama". Aivan hillitön!! :D

-Iina-

Ps. Mikäs on teidän lemppariravintolanne Oulussa? 

3 kommenttia :

 1. Ruokakuvien laittaminen blogeihin pitäis kieltää lailla :D Tulee nälkä vaikka ois just syönyt! Oulussa oon itseasiassa käynyt vaan kerran pikavisiitilla, mutta Ravintola Hugosta oon kuullut pelkkää hyvää :)

  www.minullaonsiivet.com

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi mitä herkkuja.... :D En kestä! Hmm lemppariravintola.. En kyllä osaa sanoa tuohon mitään. Mutta modern family on kyllä hauska sarja :DD

  VastaaPoista
 3. Olimpos ja pannu on mun Suosikkeja ehdottomasti!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...