sunnuntai 29. joulukuuta 2013

BROWN SMOKEY EYESHeloou mursut ja marsut! Makoisa joulu takana ja kostea Uusi Vuosi edessä! Toivottavasti kaikki on saanut nauttia ja levätä oikein kunnolla :) Täällä on ainakin kasvatettu elopainoa oikein urakalla. Uuden Vuoden jälkeen kunnon detox-kuuri onkin paikallaan :D

Tässä on muutaman viikon takainen juhlava silmämeikki, jonka yritin epätoivoisesti saada kuvattua kun kerrankin onnistui aika hyvin ;) Oon nimittäin ihan liian innoissaan niistä aiemmin mainitsemistani uusista luomiväripaleteista, että tekis joka päivä mieli laittaa jonkilainen sotamaalaus. Tämä ruskea smokey-eye sopii tosi hyvin esimerkiksi Uuden Vuoden silmämeikiksi. 


Yksinkertaisuudessaan tämän silmämeikin idea on ylöspäin, ripsien tyvestä kulmakarvaa kohti, tummasta vaaleaan feidautuva meikki. Perinteisesti olen itsekin tehnyt smokey eyen "banaani"-silmämeikkityylisesti, jossa luomen liikkuva osa jätetään vaaleaksi ja varjostus tehdään ulkonurkkaan sekä luomivakoon. "Banaani"-varjostuksella silmät saa näyttämään isommilta, mutta tällä ylöspäin feidatulla varjostuksella katseesta saadaan intensiivisempi ja utuisampi.

Käytönnössä meikki toteutetaan näin:
  1. Pohjustusvoide > ohut meikkivoidekerros > ohut puuterikerros
  2. Paksu ja kestävä musta eyeliner yläripsien tyveen, myös alaripsien tyveen ohut eyeliner
  3. ohutpäisellä luomiväriaplikaattorilla töpötetään mustaa luomiväriä juuri lisätyn eyelinerin päälle. Tämä kiinnittää nestemäisen eyelinerin ja tekee siitä kestävämmän. Luomiväriä saa mennä reippaasti myös eyelinerin yli, ei haittaa vaikka näyttää tässä vaiheessa vähän sotkuiselta silmät.
  4. Luomen liikkuvalle osalle levitetään aplikaattorilla tumman ruskeaa luomiväriä ja häivytetään se mustan kanssa päällekkäin
  5. luomivakoon ja sen päälle levitetään vaalean ruskeaa luomiväriä ja häivytetään se ruskean kanssa
  6. kulmaluulle levitetään aivan vaaleaa/valkoista luomiväriä ja häivytetään se vaalean ruskean kanssa.
  7. Lisätään ruskeaa luomiväriä myös alaripsien tyveen ensin applikaattorilla ja sitten häivytyssiveltimellä
  8. Lisätään mustaa kajalkynää sekä sisäyläluomelle että sisäalaluomelle. 
  9. Taivutetaan ripset ja lisätään vedenkestävää ripsiväriä


-Iina-

Ps. nämä kuvat on sitten otettu vasta ILLAN JÄLKEEN, eli illan viettoon lähtiessä meikki on näyttänyt vielä paremmalta :D Tuolla saattaa siis vähän olla luomivärit jo paakussa, mutta ei pahasti!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...