lauantai 25. lokakuuta 2014

BLACK&WHITE DETAILS


P8128878

Ikeasta ostettu valkoinen Förhöja-säilytyslaatikko on löytänyt paikkansa olohuoneen työpöydältäni. Passeli funktiokin laatikolle löytyi, sillä se säilyttää jäätävää lähihistorian irtokuittieni kokoelmaa :D Aina jos Laurikin löytää muovipusseista tai muualta kämpästä kuitteja niin se tietää laittaa ne tuonne (eikä missään nimessä roskiin!) ;) Mää kun oon tämmönen että ostan vaikka ja mitä kaupoista ja testailen vasta kotona. Kaikista sisustusjutuista varsinki vasta kotona huomaa, että passaako ne mihinkään vai ei. Säilytysrasiaan olen Clas Ohlsonilta ostetulla kohokirjoittimella tulostanut nimitarran. Tämä myöskin hauskan ulkonäkönsä lisäksi siksi, että joskus niitä kuitteja saattoi jonkun muun kuin minun jäliltä löytyä muistakin laatikko-nimisistä paikoista...esim sukkalaatikko oli aina hyvä villi veikkaus jos mulla oli kuitti hukassa. Ei mee kato vahingossakaan väärään paikkaan, haha ;) Laurille rakkaita terveisiä ♥

Ps. pieni varoitus tuosta kohokirjoittimesta että mulla jo kolmas kierrossa, että menee heleposti rikki/tukkoon. Ja siihen jää myös riippuvaiseksi. Mm. meijän kylppäri on täynnä noita tarroja....siitä joskus myöhemmin ;)

Laatikoston päältä löytyy aivan ihana lahjaksi saamani Arne Jacobsenin suunnittelema Design Lettersin kirjainmuki. Muuten, käyttääkö joku noita oikiasti juomiseen? Tuo on ihana just tommoseen säilytystarkotukseen, mutta en osais kuvitella siitä juovani... pitäis ostaa Laurillekin oma kirjainmuki :) Toinen säilytysrasia on Anttilan Anno-sarjaa. 

P8128873

P8128879

Mustavalkoista, raikasta, trendikästä ja ihanaa!

-Iina-

1 kommentti :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...