lauantai 18. lokakuuta 2014

KESÄN VIIMEISET KEMUT

Meijän Oulun pariskuntapiiri (eli 3 läheisintä ystäväpariskuntaamme) oli meillä eilen extempore Vain Elämää! -kisakatsomon merkeissä viettämässä iltaa. Nuo tyypit on kyllä tärkeimmät ihmiset mulle koko Oulussa! Tyttöjen kanssa ollaan tunnettu jo vähintään lukioajoista ja pojat on kans käytännössä alkanu pyörimään kuvioissa sieltä asti. Nyt on jo pitkät parisuhteet meillä kaikilla takana :)

Tällä pariskuntaporukalla vietettiin myös monet päivät kesällä ja tämä yksi erityinen ilta nousikin mieleeni! Oltiin meillä viettämässä ihan randomia elokuun 8. päivää ja juhlittiin isolla poppoolla ilman mittään kummempaa syytä! Pariskuntapoppoon lisäksi mukana oli myös paljon muitaki kamuja. 

P8038402

Kieltämättä vähintäänki erikoinen skenaario nykyään tuo ilman agendaa juhliminen. Meinaa nimittäin vähän mennä silleen, että tarvii aina jonku agendan kissanristiäistyyliin että jaksaa lähtiä yhtään minnekään. Ja kun Kaarleen se tie aina vie joka tapauksessa, niin iltojen kaavat menee suht samalla lailla aina :D On niin mahtava ku joku järkkää jotain spesiaalia niin tulee vähän vaihtelua siihen perusiltasettiin! :) Mutta tää elokuun 8. ilta oli siis täysin iliman mittään erikoisempaa actionia ja hauska ja mieleenpainuva ilta oli siitä huolimatta! Itseasiassa tommoset illat  ko on niin lämmin, että voi lähtä topissa ja sortseissa yöllä baariin, jää aina jotenki mieleen ku se on vaan NIIN LUKSUSTA! Eilen skrappasin ekkaa kertaa jäätä auton tuulilasista ja tommoset viime kesän hellekelit tuntuu jotenki jo niiiiiiiin kaukasilta :'( Ensi kesään on niin pitkä aika.

P8038386
Tässä minun kauniita tyttäriä!

P8038437

Yritettiin ottaa jotain siistiä kuvaa, mutta naamasta näkyy että nyt on liian hapokasta skumppaa...

P8038428

P8038370

JA MITE RUSKEITA OLLAAN! Mite sitä aina ruskettuneena näyttää niin paljo terveemmältä ja jotenki elinvoimasemmalta? Mihi se muute ees perustuu, tä? Vai onko meijät vaa aivopesty siihen ajatukseen, että ruskettuneena näyttää paremmalta? :D  Nyt kaikki nerot valistakaa mua.

Tuosta topista oon muutes aika ylypiä ko ompelin sen ihan itte :DD Joskus ostanu 44 kokosen naisten tunikan ton hauskan printin takia H&M:ltä ja aatellu että kyllä tästä vielä paita saahaan :D Ja tuliha siitä iha näppärä! Enkä kyllä tosiaan oo mikkää loisto-ompelija, mutta aina sitä saa jotaki kehiteltyä.

P8028314

Tume asenteella!On  muuten saanu tuo  skumppalasi aika tärkeen roolin ku näyttää joka kuvassa olevan.... :D

P8028306
kaunis Lalu<3

P8038444

Sielä on DNA ja Brittivahvistuksetki messissä :)

P8028342

Siinäpä kuvia yhdestä tosi hauskasta kesäillasta! Ja niitähän riittää! Kesällä ei tullu käytyä missään kovin kaukana reissussa, mutta tuntuu silti että teki kauheesti kaikenlaista, kun säät oli niin kohillaan täällä pohjosessakin. 

Jos vielä vähän plarailis kesäkuvia ja alkais sit asennoitumaan talven tuloon :) Jeba.

-Iina-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...