keskiviikko 1. lokakuuta 2014

PALLOVALOSARJA OLKKARISSA

Joku saattaa muistaa kun mietiskelin vuosi sitten syksynä sisustusblogeistakin tuttujen pallovalosarjojen hankkimista pimeneviä iltoja varten. Se postaus inspiroivine kuvineen löytyy täältä. Silloin tosiaan menin ja ostin ne kun halavalla sai Ellokselta ja tuossahan nuo on nyt töröttäny monessakin eri nurkassa vuoden päivät. Jotenkin ei vaan oo löytyny semmosta just nappi paikkaa noille, mikä on vähän välillä aina harmittanukin. MUTTA NYT! Tietsikan vieressä oli ennen palmuvehka ja kun sen roudasin muualle niin johan löyty pallovalosarjallekin täydellinen paikka! Itse tykkään kovasti - mitenkäs teille nappaa? :)

P8128813

P8128938

Sielläpä se palmuvehkakin lymyilee ;)

P8128812

P8128804

Voi ku keksis vielä tuolle mun jääkaapin kokoselle tietokoneelle jonku piilopaikan :D 
Onneks se sentään on valkonen!

-Iina-

6 kommenttia :

 1. Pakko kommentoida, mä harvoin tykkään tän tyylisistä blogeista mut tää vei ihan mun sydämmen!! Aivan loistava! Jatka samaan malliin! Onneksi linkitit sun postauksen mub " linkitä blogisi " postaukseen!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana sisustusmaku kyllä sulla! :) Ja valot sopii tuonne nurkkaan tosi kivasti. Itsekin oon koittanut saman tyylisiä metsästää, oon vaan jäänyt nyt arpomaan tuollaisten ja Happy lightsien välillä.

  VastaaPoista
 3. Mistä toi tietokone pöytä on :o ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D tuo levy ja jalat on itseasiassa joku äitin 100 vuotta pöytä :D pitäis maalata tuo tai hankkia uus levy kun tuo on tosi kärsiny. Mutta sen alla on tosiaan ikean expedit hyllt josta on otettu se päällimmäinen kansi pois!:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...