perjantai 10. lokakuuta 2014

TORNION JA HAAPARANNAN HELMET

Käytiin eilen Laurin kanssa Torniossa ja Haaparannassa - tietysti päällimmäisenä mielessä Ikea. Mulla meni totaalisesti ja lopullisesti hermo meijän makkarin sisustukseen joka on ollu jo alkujaankin tavallaan keskeneräinen ja nyt jo siis 5 vuotta. Ikeaan oli päästävä ja heti. Sävyltään lämpimän beigeen ja tunnelmalliseen makkariimme tuodaan nyt mustaa, valkosta ja harmaata, joilla saadaan freesattua ilme! Mää oon myyny ku häkä tällä viikolla Torilla ja Facebookin kirppareilla makkarista kaiken vanhan pois uusien kalusteiden tieltä ja saanut kulut tähän mennessä +-0:ksi! Vielä on pientä säätöä tekstiilivalinnoissa ja valaistuksessa, mutta nekin tässä selkiytyy. 

Oli muuten vähän kenkku ko Ikeasta oli sitten loppunut osa tärkeistä jutuista, mitä mentiin sinne alunperin hakemaan. Viikonlopuksi varastoja ois jo täydennetty.. perus meijän tuuria. Mut ei se mittää, kyllä ne sieltä vielä saahaan! :)
PA099750

Taas näitä meijä topgear kuvia :D MIKSI AINA PARKKIPAIKALLA?! :DDD

PA099748


Mutta sitten niihin HELMIIN! Eli sarjaamme Biltema-Tokmanni-Kärkkäinen-Halpahalli-Puuilo-jne saamme lisää vahvistusta Tornion Texillä ja Haaparannan Rustalla! Tex on siis aivan saaaaaaaaaaaaaaakelin iso rauta/sisustus/ruoka/vaate/kodintavara-kauppa Tornion Lidliä vastapäätä teollisuuskadulla. Rusta on puolestaan sisustus- ja kodintavarakauppa, jossa on myös jotain remppajuttuja. Tämä ihana liike sijaitsee Haaparannassa Ikeaa vastapäätä tien toisella puolella. Rusta on jotenki tosi Clas Ohlsonin tyylinen kauppa, mistä löytyy vähän kaikkea! Ruottalaiset...

PA099725

Texistä löytyi kaikkea söpöä, mutta kamerasta loppuili virta niin en kaikkea kivaa kuvannu edes. Tää tyyny oli NIIN LUTUNEN etten kestä!


KATTOKAA NY! <3
PA099717

Vastikään valkoista parkatakkia metsästäneenä ja sellaisen jo ostaneena silmä osuu vastaaviin vaatekappaleisiin kaupassa heleposti. En muista ees mitä merkkiä tää takki oli, mutta vaikutti musta tosi laadukkalta, eikä hintaa ollu ku 110€! Jos vertaa vaikka Didriksonin yli 200€ takkeihin.
PA099716

Meillä on keittiössä Karlssonin Big Diamond Silver kello, jonka arvo on jossain 80€ tienoilla. Aikalailla vastaavan näyttää saavan Texistä 13 eurolla =)
PA099715

Eijjoo pöytälamppua hinnalla pilattu!Tällaista tyyliä meille tuleekin makkariin, mutta pikkusen olivat liian korkeat yöpöytälampuiksi meille. Olisin muuten heti napannu matkaan! Puoli-ilimaset!
PA099714

PA099728

Oisko aika käyä kampaajalla? :D Mua saa kohta etsiä viidakkoveitten kaa tuolta hiusten seasta.
PA099730

Sitten Rustaan! Meillä oli Rustassa jo niin kiire lähtiä körryyttelemään takasin Ouluun että en ennättäny juuri kuvailemaan. Akkukin tais kamerasta lopulta loppua 8). Tässä kuitenkin otos söpöistä saippuapulloista, joita oli useassa eri värissä! 2€ kipale suunnilleen, eli ei taaskaan hinnalla pilattu.
PA099760

PA099761

Mitä muita hyviä liikkeitä on Tornio/Haaparanta suunnalla, mitkä kannattaisi käydä tsekkaamassa? 
Vinkatkaa! ;)

-Iina-

8 kommenttia :

 1. Me pysähdytään usein Haaparannalla reissatessamme kohti Kolaria. Rustassa ja Ica Maxissa on kiva tehdä pieni kierros perinteisen Ikean lisäksi. Texi on vielä käymättä, samoin haaparantalainen Homenord-sisustusliike. Nettisivut ainakin houkuttelevat: http://homenord.se/fi/ :)

  VastaaPoista
 2. Joo Ica Max on kans ihan paras <3 ja pitää kyl ens kerralla tsekata toi HomeNordkin!! Kiitos Laura !:)

  VastaaPoista
 3. Top Gear :D Heheee.

  Ja joo, kyllä ne ruattalaiset vaan osaa.

  VastaaPoista
 4. Rustasta löytyy muuten myös Victorias Secretin tuoksuvartalovoidetta! WTF... Joo ruotsalaiset ! Täältä ei saa mistään nii sieltä saa Rustastaki :D olin iha varma että feikkiä tän on oltava, mutta 10 min tutkailun jälkeen valitettavasti jouduin nöyrtyyn.. Ja Aussietaki löyty riistohintaan 69sek...

  VastaaPoista
 5. Ps tossa alimmassa kuvassahan ne näkyykin takavasemmalla ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niimpä näkyy! En ees ite hoksannu :D pitääpä ens kerralla ostaa!

   Poista
 6. Sulla on aivan yli ihana paras huippu blogi! Mä niin kans rakastan kaikkee krääsä kauppoja ja arjessa keksiä hyviä säilytysratkaisuja ym ja toteuttaa kaikki mahd edullisesti! ;) jään tottakai lukijaksi!! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...