tiistai 31. heinäkuuta 2012

KODIN TAVARATALOISTA

Viime viikolla tuli taas vanhaan tapaan kierreltyä melkeimpä kaikki Oulun "halpis" kodin tavaraliikkeet ja huonekalukaupat. Mulla on jo muodostunut älyttömän hyvä ja nopea ajoreittikin, että saapi lyhyessä ajassa käytyä tehokkaasti kaikki liikkeet läpi :D I know...

Monet ei varmaan hoksaakaan, miten paljon halvemmalla jotkin tuotteet voi saada muualta kuin "perinteisistä" huonekaluliikkeistä. Itse teen parhaimmat tekstiili- vaate- ja sisustuslöydöt Halpa-Hallista, Jyskistä, Tokmannilta, Kärkkäiseltä ja suurien ruokakauppojen alennuksista ja poistopisteistä. Nämä ovat usein liikkeitä, joihin ihmiset eivät hoksaakaan suunnistaa vaan vanhasta tottumuksesta kierretään Iskut, Askot, Stockmannit ja muut läpi. Ei siinä, niissäkin saa Ale-aikaan kyllä hyviä hankintoja tehtyä, mutta näissä muissa on lähestulkoon jatkuvasti alhaiset hinnat. Toinen mitä suosin on Elloksen ja Jotexin nettikaupat, joista voi alejuttuja ja varsinkin tekstiilejä löytää halvalla - varsinkin kun Elloksellekin on aina jokin alennuskampanjakoodi voimassa. Esimerkiksi kallista mattoa tai huonekalua hankkiessa kannattaa odottaa se "yhdestä tuotteesta -40% alennusta" tai vastaavanlaisen alennuksen voi saada Kodin1:stä kausittaisilla kanta-asiakasetuseteleillä!

Tässä muutamia edullisia juttuja mitä tuli vastaan:

Hauskat villapöksyt syksyksi, Tokmannilta 14,95 e. Samantyyppiset pökät vois olla myynnissä H&M:llä tai GinaTricotissakin samaan hintaan, mutta ainakaan kellään toisella ei ois samanlaiset jos Tokmannilta ostais!;)


Royal leerdamin punaviinilasit 6 kpl/7,99e (!!) Tokmannilta.
Itselläni on näitä saman sarjan laseja kotona ja ovat hyviä ja kestäviä!

Tällaiset mukavat kahviloissa ja kuppiloissa käytettävät juomalasit, jollaisia kaikki haluaa!Ikeassakin näitä on isommassa koossa hintaan 0,50e/kpl, mutta nämä Tokmannin pienemmät ovat mielestäni kätsymmät.

Käsinojatarjotin, jollaista ollaan haluttu meille kotiin jo pitkään. Alunperin ollaan etsitty rosterista, mutta  niiden hinnat pyörivät 50 e-80 e tienoilla poikkeuksetta. Myös nämä puiset ovat huonekaluliikkeissä n 40-60 e luokkaa, joten tämä oli todella mukava löytö! Tokmannilta.Kiva pallolamppu Bauhaussilta kohtuulliseen hintaan. Tällaisen voi muuten väkrätä aika helposti itsekin, mutta siitä sitten joskus toiste!;)
Todella pehmeä nukkamatto Jyskistä alennettuun hintaan. Mielestäni vaikutti ihan hyvälaatuiselta:)


Tällaista tällä kertaa!

6 kommenttia :

 1. Itse kun teen tuommoisiabauhaustyylisiä lamppuja niin tarvikkeet tulee maksamaan aikalailla saman verran. Kivempi vaan kun oon ite laittanu valosarjoja sisälle :) kärkkäisella pari €!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Itselläkin aikomuksena jossain vaiheessa kun kerkeää niin väkrätä jotain lamppuja :)

   Poista
 2. Tokmannilta tekee parhaat löydöt! Ja muuten, mää ajattelin hommata meille ton knoxvillen maton, se on oikeesti laadukas ja ihan sika halpa:) -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo, tuo tuntu niiiiiiin ihanalta! Meillä on kyllä jo valkonen nukkamatto nii en tarvi, mutta muuten oisin kyllä ostanu;)

   Poista
 3. Ei vitsi ihan huippu tää sun blogi! Sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...