keskiviikko 10. lokakuuta 2012

10 KYSYMYSTÄ

1. Mikä on paras matkakohde, jossa olet käynyt ja miksi?
Thaimaa. Tämä nyt ei ole tämmöinen junttisuomalainen vastaus kun ei olla käyty kun Lanzarotella ja Phuketissa, ei, vaan olen kyllä käynyt n. 15 maassa ja useissa kymmenissä eri kaupungeissa ulkomailla, mutta Thaimaa... se on vaan niin uskomatoman ihana paikka. Ilmasto, ihmiset ja luonto ovat merkittävimmät tekijät, miksi sinne aina haluaa uudestaan ja uudestaan. Tietysti plussaa on myös se että jopa tällaisella opiskelijalla sinne on mahdollisuus päästä vähän säästämällä rahaa kun matkat sinne ja eläminen ei ole mitään kovin kallista lystiä.2. Mikä on mieluisin huonekalu/valaisin kodissasi?
Voi, tosi hankala sanoa, kun tykkään niin monista jutuista kotona:) Tällä hetkellä lemppari on varmaan Ikean Maskros-valaisin.


3. Uskotko kohtaloon?
En oikeastaan. Uskon siihen, että asioita voidaan saavuttaa riittävällä määrätietoisuudella, sinnikkyydellä ja suurella intohimolla ja palolla. Mutta olen myös siinä suhteessa realisti, että kaikki ei ole kaikkia varten.


4. Millä päiväsi alkaa?
Milloin milläkin. Oon iltavirkku ja siispä käsittämättömän aamu-uninen, joten monesti aamu saattaa mennä kirjaimellisesti niin että ylös-ulos-ja kouluun/töihin! Monesti saatan vielä aamutoimien lomassa torkahdella milloin minnekin aamupalalle tai sohvalle :D Viikonloppuisin tykkään hitaan kaavan aamuista, jolloin saa herätä vasta iltapäivällä, käydä pitkässä suihkussa, tehdä herkkuaamupalan, kuunnella jotain lepposta sunnuntaijatsia ja plarailla lauantaina postiluukusta putkahtaneita mainoslehtisiä:) The perfect morning!


5. Mitä kieliä puhut?
Valitettavasti vain suomea, englantia ja ruotsia. Valitettavasti näistä tuo viimeisinkin on päässyt pahasti ruostumaan. Nyt olen juuri aloittanut espanjan kielen opinnot ja ranskan kielestä menee ihan vain peruskohteliaisuudet:)

6. Teetkö unelmatyötäsi?
Tällä hetkellä en voisi kuvitella parempaa työpaikkaa. Mutta ei sitte tiijä mikä musta isona tullee ;) hih. Kovasti on kaikenlaisia unelmia.

7. Mitä nähtävyyttä suosittelisit kotipaikkakunnallesi saapuvalle turistille?
Jaa'a, ei täällä Oulussa ole oikeastaan näin syksyisin juuri mitään kovin erikoista. Talvella tunnelmallisesti valaistu tiernakaupunki on kaunis. Lämpimänä kesäpäivänä veisin turistin katselemaan pikisaarta ja syömään Sokerijussiin. Tämän jälkeen pyöräretki torinrannan ja ainolanpuiston läpi Tuiran rannalle nauttimaan jälkkäriksi terva-jäätelöpallot. Sitten melottaisiin kajakeilla toppilansaaresta Nallikariin ja vietettäis loppupäivä siellä :)

Kuva Oulun Kaupungin sivuilta

8. Mikä on suosikkivaatemerkkisi?
Hahah :D Niin osuva kysymys. No, Nike on varmaan ainut vaatemerkki mitä mulla on ja mitä voin kuvitella ostavani niin sanotaan vaikkapa se. Tää mies on mun idoli.9. Mitä haluaisit seuraavan viiden vuoden sisällä saavuttaa?
Otan itseoikeuden kysymyksen uudelleenmuotoiluun: Missä näen itseni 5 vuoden kuluttua? Jos kaikki menee hyvin niin olen jo silloin valmistunut, asunut jonkin aikaa ulkomailla, edennyt uralla johonkin suuntaan ja minulla olisi ehkä kaksikin pikkuista koiravauvaa:)10. Kuvaile yhdellä sanalla elinkumppaniasi tai parasta ystävääsi?
Molempiin sopii sana "turva".Haastan Starry Eyes -Sitan tekemään saman kyselyn;)


Terveisin,
Iina :)

4 kommenttia :

 1. Tykkään eritysesti tosta kajakkimelomis kohasta! :DD hitto ens kesänä kyllä mennään taas Inttu, ku tänä kesänä jäi käymättä

  VastaaPoista
 2. Hei. kertoisitko mitä kohdetta suosittelisit Thaimaassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Oon käynyt Thaimaassa kahdesta, ensin Cha-amissa pohjois-Thaimaassa ja Phuketissa toisella kerralla. Matkakohde riippuu aivan siitä millaisella porukalla on lähdössä - onko kaveri- vai perheloma jne. Cha-am oli perheelle tosi hyvä paikka. Kävimme myös Hua Hinissä joka on hieman kaupunkimaisempi ja sieltä löytyy aitoa thaimaalaista kulttuuria, sopii hyvin esim. pariskunnille, mutta myös perheille. Phuket sopii perheille, kun menee tarpeeksi hiljaiselle rannalle, esim Kata, Kamala tai Karon. Karon on siinä hilkulla että kannattaako pienten lasten kanssa mennä. Patongille en suosittele kenenkään menevät ikinä :D Niin kamala katuhuoramesta! En tykännyt. Krabi on kuulemma kans sellainen paikka että löytyy 50/50 rauhaa ja elämää:) Toivottavasti auttoi vähän!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...