sunnuntai 28. lokakuuta 2012

HAILUOTO

Hyvää sunnuntaiaamua:) Me käytiin eilen Hailuodossa. Se on sellainen pienehkö saari tässä Oulun lähettyvillä. Oulun keskustasta Hailuodon satamaan on about 50 kilometriä ja saareen matkataan lautalla. Lauttamatka taas puolestaan kestää vajaa 30 minuuttia ja ajomatka Hailuodon satamasta saaren toiseen päähän Marjaniemen rantaan kestää myös vajaa 30 minuuttia. 

Kesällä Marjaniemen rantaan rakennettiin uusi Rantasumpun lomakylä, jossa mulla on ollut sellainen sisustusprojekti meneillään jo viime keväästä asti. Oon siis kesän aikana siellä aika useasti rampannut ja senkin takia sitten kierrellyt normaalia tiheämpään kaikissa huonekaluliikkeissä yms :). Laitan sitten valmiista sisustuksesta kuvia kyllä varmasti tänne, mutta siinä saattaa mennä reilusti yli joulun ennen kuin se on valmis.

Kuva Kalevan artikkelista

Hailuodossa oli niin mahtava sää eilen että innostuin ottamaan maisemakuvia! Satamassa merenpoukamat oli jo hiukan jäässä, kevyttä lunta oli sadellut maahan ja aurinko paistoi lähes kirkkaalta taivaalta. Tässä otoksia:

DSCN5171DSCN5177DSCN5182DSCN5208DSCN5210DSCN5216DSCN5233DSCN5234DSCN5235DSCN5239DSCN5240DSCN5246DSCN5251DSCN5254DSCN5256HailuotoDSCN5273 
 Ah miten kaunista! Oli aikaa otellakin tuossa satamassa nuita kuvia, kun ei mahduttu siihen paluulauttaan, niin piti odotella tunti:/ Oulun ja Hailuodon välille on ollut suunnitteilla rakentaa silta - toivottavasti se vielä joku vuosi siihen kyhätään! 

 Palaamisiin !
<3Iina

9 kommenttia :

 1. ymmärsinkö nyt oikein, että teillä on siellä mökki kun puhuit sisustamisesta? :) onko siellä Hailuodossa mitä kaikkia nähtävyyksiä tai siis jos siellä menee käymään niin missä siellä kannattee käydä jne? mielenkiinnosta kyselen kun en oo ite ikinä käyny :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oikeestaan vielä tiedä, kun Hailuoto on minullekin aika uusi tuttavuus - joskus pienenä oon siellä muutaman kerran käyny mutta en sen enempää. Kyllä sinne on tarkoitus ilmeisesti kehittää kaikenlaista matkailijoille, tällä hetkellä siellä Marjaniemen rannalla no ihana kesäisin oleskella. Taitaa sieltä löytyä 2 kauppaa ja yksi pystärikin :D

   Poista
 2. Mikset vastannut edellisen kommentoijan ensimmäiseen kysymykseen? Oletteko laurin kanssa ostaneet mökin vai kenen mökkiä oikein sisustat??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no ei meijän rahoilla osteta edes pienoismallia mökistä :D Ja siis isälläni on osaomistus tuohon mökkiin:)

   Poista
  2. Eli siis ihan omalle isälleni sisustan:)

   Poista
 3. Vau mitä kuvia!! Muutenkin kivanolonen blogi :) Bongasin tän Anniinan linkitetyistä blogeista hahah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja propsit Anniinalle:D tsekkasin kans sun blogin ja oikeun kiva blogi myös sulla ja nätti tyttö:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...