maanantai 15. lokakuuta 2012

KODIN SYDÄMESSÄ

Tässä teille esiteltynä vuosien saatossa internetin kätköistä löytämiäni kuvia sieltä sun täältä. Kuvat edustavat mieleisiäni sisustustyylejä, värimaailmoja sekä tunnelmaa. Lähellä sydäntäni ovat maanläheisyys: luonnonpuu, ruskean ja harmaan eri sävyt sekä niiden yhdistelmät. Yksinkertaisuus, raikkaus, käytännöllisyys, edullisuus ja rauhallisuus ovat oman sisustukseni avainsanoja. Joskus sitä aina toivoo että heräis seuraavana päivänä miljonäärinä ja vois pyhittää elämänsä tälle hommalle, ostella mitä lystää ja nakata vanhaa menemään kun kyllästyy! Hah! :D Oishan se makosaa. Koska opiskelijabudjetilla kämppä voi olla aika haastavaa saada kunnolla sisustettua, tarvii ostoksiakin harkita tarkoin ja vaihtoehtoja katsella jokapaikasta. Myös kirppareilta ja alennuksista;)

Mikä kuva on teidän lempparinne? Itse tykkään kauheesti tuosta kuvasta missä tuo merimaisema näkyy taustalla. No ehkä se merimaisema vaikuttaa siihen myös, että tykkään siitä, ei vain sisustus:) Tuossa kuvassa missä pinkit lautasliinat näkyy edustalla, on jotain tosi samaa kuin meidän kotona.. niinkun kalusteiden suhteen jotenkin. Tekstiilit meillä kotona kylläkin ehkä hieman lämpimämmän sävyisiä. 

inspiraatio1 cottage-living-room-decorating-ideas-2012-7 5801-K3_Olohuone SISUSTUS olohuone-valkoinen-pg1 olohuone_linda Kokkola2011-36-VillaWhite-TV-musiikkihuone Asuntomessut_2010 006 6403-M19Olohuone olohuone-kotoisa IMG_5248alftan-olohuone-moderni1-469x313

-Iina-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...