lauantai 20. lokakuuta 2012

KIRPPISPÖYTÄ!

Makosaa perjantai-iltaa kaikille!

Informoisin tässä lukijoita siitä, että olen viemässä huomen aamuna Palje-kirppikselle (Joutsensillan kupeessa) vaatteita, laukkuja, kenkiä ja jotain sisustushässäkkää myyntiin, eli ei muuta kuin sinne tonkimaan ensi viikon aikana! Halvalla lähtee, varmaan korkein hinta mitä vaatteelle laitoin, oli 4 €. Ja pöytänumerohan oli tietysti kakkonen, koska se on ykkönen!

Nähdään Paljeella!:) Mullahan tyypillisesti tulos tulee olemaan + - 0, kun aina samalla kun käyn vähän järjestelemässä omaa pöytää, niin mukaan tarttuu muilta pöydiltä sitten vähän yhtä sun toista ostettavaa. Noo, tulepaahan ainakin vähän varastonkiertoa omaan vaatekaappiin :D
Toivoo Iina

2 kommenttia :

  1. Onko toi Palje-kirppis hyvä? Mullakin kirpparipino odottaa, että saisin varattua jostain pöydän.. Mietin second handia, ku sinne ois helpompi viedä, mutta nykyään tuntuu, että kaikki käy siellä Palje-kirpparilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se tosi hyvä! En tiiä miten mulla kävi näin munkki, että osu tuo pöydän saanti syyslomaviikolla, siellä on varmasti varsinkin nyt kauheesti kävijää:) Ja aamulla kun vein kamat niin huhheijaa kun siellä on törkeesti sitä porukkaa! Aivan hulluna. Ja oon tosiaan sitä pöytää siihen niille parhaille paikalle jonottanu jo elokuusta asti, eli kannattaa laittaa nimeä listaan jos haluaa parhaille paikoille! Vien itte paljon mielummin tuonne, kun pääsee autolla järjestelemäänki joka päivä sitä pöytää, kun itte ei autolla pääse siihen Second Handille niin hyvin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...