maanantai 22. lokakuuta 2012

VILKAISU MEIJÄN MAKKARIIN

Iltaa lukijoille! Viime viikolla oli yks ilta kun en oikein saanu unta kun sisustusjutut pyöri mielessä. Onko teillä sellasia iltoja koskaan? Tekis niin mieli jokin asia illalla vielä tehdä ja ette saa unta ennen kuin saatte sen tehtyä? Mää siinä kattelin makkarissa ympärilleni ja iski jotenkin aivan kauhea uudistusvimma! No mun oli ihan pakko pilkkopimeässä makkarissa (että Lauri ei heränny) alkaa mittailemaan seiniä ja piirtelemään suunnitelmia. 

Seuraavana päivänä kun tulin töistä kotiin niin Lauriinkin oli jotenkin ilmeisesti iskenyt kans tää uudistusvimma kun se oli raivannu koko meidän kämpän, imuroinu, luutunnu ja vieny matot tampattavaksi. No mää inspiroiduin niin kovasti siitä älyttömästä tehokkuudesta että laitettiin se makkarikin sit siihen yöllä suunnittelemaani uuteen uskoon! Vitsit, kyllä se vaihtelu todellakin virkistää - nyt on niin mukava löhötä meijän kodikkaassa makuuhuoneessa:) 

 Ps. Lauri alkoi vielä illalla klo 23 pesemään meijän kylppäriä! Sillä varmaan oli sillon kuumetta tai jotain.
   DSCN4867 
 Päiväpeitto on kyllä vähän rumasti kuvissa, mutta ei se ny oo nii nuukaa!
  DSCN4868DSCN4890

Meillähän tosiaan ennen oli järjestys niin, että sänky oli tuon karvaryijyn alla, ja sen molemmin puolin oli tuo paperilamppu ja toinen yöpöydistä. Mun yöpöytä oli tuon pitemmän lipaston vieressä, nykyisen Clas Ohlsonin teräskorin tilalla, ja sen päällä mulla oli nuo korutelineet!
Makuuhuone1

Clas Ohlsonilta juuri ostamani lehtikori (n.25€), jota kylläkin käytän pikkulaukkujen säilytystilana.   DSCN4874Makuuhuone
 Suurin osa koruistani ovat Iken Malm-lipaston päädyssä, joko Stockmannilta ostetuissa korutelineissä (24 €) tai Kodin1:stä ostetussa korulaatikostossa (n.10€). Haluaisin tuohon vielä jonkun siron lautasen, johon voisi vaikka isompia korviksia laittaa näkösälle. Varmaan Stokkalta löytyis jokin sellainenkin kiva:) Kaulakorut mulla on muuten kaikki vaatekaappien ovissa sisäpuolella, unohtui ne kuvata tähän mukaan. Johonkin toiseen postaukseen sitten tuo vaatekaappien sisältö!
  DSCN4907DSCN4911DSCN4916DSCN4912DSCN4918DSCN4924

Voisin ottaa seuraavaan makkaripostaukseen kuvia myös päivänvalossa, yksityiskohdat varmaan näkyisivät paremmin. Mutta nytpä mää taidankin kömpiä tuonne lakanoitten väliin kun on niin kutsuvan näköinen peti!

<3 Iina

4 kommenttia :

 1. Aivan ihana tuo koruteline! :) Oon itekin kattonut stokkalla noita.. Ja sisustustikkaat on kans aivan ihanat, ostasin itellekin jotkut tuommoset, jos saisin ne johonkin mahtumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tavaroitten mahtumisongelmaa tuntuu olevan meilläkin vähän väliä:D

   Poista
 2. Onpa kaunis makuuhuone! Tosi harmoninen kokonaisuus. Mistä nuo yöpöytien valaisimet mahtaa olla? Aivan ihanat, eikä ole tullut aiemmin missään vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! yöpöytien valaisimet on äitin vanhat, en muista mistä hän on ne aikoinaan ostanut:/ Mutta olen törmännyt Elloksella ja Jotexilla joskus saman tyyppisiin. Nyt ainakin Jotexilla on sellaiset lamput myynnissä kuin "Rottinglight" ja ovat mielestäni tosi samanlaiset kuin nuo meijän:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...