tiistai 9. lokakuuta 2012

KIHARAKAMPAUS LETTISEPPELEELLÄ

Heippa kamut! Tässä ois teille hiuspostausta aika tuommosesta peruskampauksesta, jonka saatan tehdä itselleni ihan iltaan kiharoiden kanssa tai arkeen suoralla tukalla.

Välineet:

  •  kiharruspuikko, saa esimerkiksi Markantalosta
  • yksi pieni kuminlenkki, saa esimerkiksi Cybershopista
  • yksi pinni
  • Mahdolliset hiusaineet, kuten lakka, lämpösuoja yms (mitä nyt ite tykkää käyttää)

Vaiheet:
  1. Tee itsellesi keskijakaus
  2. Kiharra koko tukka kiharruspuikolla
  3. Ota jakauksen molemminpuolin osiot ja letitä ne normaalille letille. Varo, ettei toinen puoli purkaudu, kun letität toista puolta. 
  4. Kiinnitä osiot takana kumilenksulla yhteen. Kiepauta jäänyt häntä muodostuneen lettiseppleen sisäpuolelta läpi niin, että kuminauha ei jää törröttämään vaan poninhäntä jää siististi alaspäin. Jos sinulla ei ole niin pitkä etutukka, että se menisi pään takaa kiinni, voit jättää letit myös pään sivuille ja kiinnittää ne pinneillä. Myös ranskanletti niin, että joka toisella kerralla otetaan lettiin lisää hiuksia ja joka toisella ei, onnistuu myös. Voisin sen "ranskanlettiseppeleen" esitellä joku toinen kerta lyhyttukkaisemmille:)
  5. Olen saattanut vielä yhdellä pinnillä tökkäistä kuminlenksun ikäänkuin seppeleen taakse piiloon.

Pahoittelut että kuvat ovat näin huonoja, ei ollu herra paikalla, niin piti ite yrittää räpsiä... Mutta ei tämä nyt niin vaikea kampaus ollutkaan, että etteköhän te napanneet jo tämän idean:)
T.Inttu

2 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...