keskiviikko 31. lokakuuta 2012

COTTAGE INSPIRATION

Joudun paljonkin nyt etsiskelemään inspiraatiota ja ideoita netistä, blogeista ja sisustuskaupoista, jotta saadaan Hailuodon mökkiin uniikkia, lämpöä huokuvaa, raikasta meriaiheista perinteiseen saaristolaishenkeen. Pääväreinä mökin sisustuksessa ovat navyn sininen, harmaan sininen, harmaan ruskea, vaalea harmaa, beige ja valkoinen sekä materiaalit koostuvat pitkälti vaaleaksi petsatusta tammesta, kelon harmaasta ja valkoiseksi maalatusta puusta. Huonekalujen ja sisustustavaroiden etsintä vaan käy koko ajan tässä vaikeammaksi kun joulusesonki lähestyy ja kesäsesongin tuotteet poistuvat valikoimista. Täytyykin osata aika lailla soveltaa ja olla sinnikäs että löytää haluamiansa kalusteita.

Selailin tuossa Hobbyhallin nettisivuja ja sieltä löytyi oikealta yläkulmasta "sisustusideat" -linkki sellaiselle sivulle kuin http://www.soulofhome.net/. Hobbyhall on sisustanut tuotevalikoimallaan ihania näyttelyhuoneita ja kuvannut niitä tälle nettisivulle. Kuvista huokuu juuri se merellinen mökkitunnelma, jota Hailuotoon on tarkoitus lähtä myös toteuttamaan. Ehkä nyt ihan noita airoja ja katiskoja emme sinne laita, mutta muuten :D

 Tässä mielestäni inspiroivimmat kuvat:


Hobbyhall17 Hobbyhall18 Hobbyhall16 Hobbyhall15 Hobbyhall14 Hobbyhall11 Hobbyhall8 Hobbyhall7 Hobbyhall6 Hobbyhall5 Hobbyhall2 Hobbyhall1 Hobbyhall4 Hobbyhall3 Hobbyhall9 Hobbyhall10 Hobbyhall19 Hobbyhall13 Hobbyhall12 Hobbyhall20 
 Voi vitsit tuo kolmannen kuvan lipasto taka-alalla on aivan ihana! Lähetin HobbyHallin asiakaspalveluun kyselyä tuosta lipastosta mutta heillä se oli jo aivan loppuunmyyty, pöh! 

Nuo viimeiset kuvat ovat ehkä hieman loft-henkisiä, mikä on myös kovi trendikästä ollut nyt loppukesästä/alkusyksystä sisustuksessa. Tästä saaristolaistyylistä ja loft-tyylistä saa ihan hauskan kun lähtee yhdistelemäänkin! Muutamia tummanruskeita tai mustia kalusteita tuonne alkupään vaaleisiin huoneisiin tuomaan kontrastia ja kiinnostavuutta.

Onko kukaan teistä koskaan tilannut HobbyHallista mitään? Miten on toimitusten ja maksujen kanssa mennyt? Vinkit ja suosittelut ois tarpeen että ittekin uskaltautuisin tilaamaan :)

<3 Iina

2 kommenttia :

  1. ite oon tilannu verhot sieltä ja tulivat aika noppeesti! porukat tilannu grilliä ja lastenrattaita ja hyvin on pelannu kaikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö! Tämäpä innostaa mutkin nyt kyllä tilaamaan! =)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...