maanantai 12. marraskuuta 2012

KEILAUSKUVIA

Tässä vielä meijän huonolaatuisia lauantain keilauskuvia :D hahah ! Mulla on muuten kauhee mustelma polvessa ku könysin jossain vaiheessa tuossa keilatessani. Ja pitää vielä lopuksi mainita, että kaikki keilattiin kyllä ihan päin seiniä, mutta mää silti voitin tyttöjen toka kierroksen! Victoryyyyyy.

IMG_1791IMG_1792IMG_1794IMG_1795IMG_1793

Jos en oo vielä blogissani sitä tuonut ilmi, niin oon aika kilpailuhenkinen ihminen. Ja kunnianhimoinen. Tai sillain, että mää haluan olla aina hyvä kaikessa. En kuitenkaan oo onneks huono häviäjä, koska semmonen on muita kohtaan tosi inhottavaa. Mutta kyllä mua aina ärsyttää silti hävitä :D Mutta vitsillähän semmoset pittää ottaa, eikö nii? Ja itseasiassa oon viimeaikoina huomannut, että en ookkaan välttämättä kaikessa kauheen hyvä. Oon esim:

 • huono aukaisemaan pullonkorkkeja. 
 • en osaa pumpata pyöränkumiin ilmaa (se ilma ei vaan jostain syystä koskaan mene sinne?)
 • oon huono selittämään pitkiä tarinoita (lähtee aina jutut sivuraiteille)
 • oon huono skeittaamaan (oon pari kertaa kokeillu rullata ja olin varma että rokkaan siinäkin lajissa mutta könysinkin vaan näyttävästi)
 • en muista monesti jotain sanoja tai sanontoja (keksin tilalle jotkut omat, esim muistelen aina että lasi on pikipintaan täynnä. Sama sana jostain syystä esiintyy mun laulamana siinä daa-da daa-da -biisissä kun  aina "piki pintaan täytyy saada". Ilmeisesti oon aatellut joskus että siinäkin on kyse jostain olutlasin täyttämisestä? :DD Tiijän, mutta ei saa nauraa!)
 • huono älyämään joskus jotakin sketsejä. (tää seikka liittyy varmaan olennaisesti myös siihen, ettei kukaan koskaan tajua mun vitsejä? :D Musta ne on silti aina hirveen hauskoja)
 • huono menemään illalla nukkumaan (valvon melkein aina jonnekkin kahteen, kolmeen)
 • surkea pitämään omista vaatteistani huolta ja viikkaaamaan niitä
 • maailman huonoin matkatavaroiden purkaja (ennätys on varmaan 4 viikkoa laukut purkamatta reissun jälkeen :D) 
 • mulla on tosi huono kärsivällisyys. Pakko saaha kaikki nyt ja heti, samantien! Tämä piirre minussa näkyy eniten jos tietokone tai telkkari tökkii... Sillon kannattaa kyllä muiden piiloutua jonnekki :D

Ah tulipas nyt kyllä HYVÄ olo itsestä :D Jos vaikka tekis ens kerralla jonkin vähän positiivisemman listan? Nyt vois vaikka eksyä Ikean sivuille ja tehä kouluhommia (klo 23.45), onhan tässä pari tuntia pelivaraa tehä vaikka mitä :) Ja aamulla yheksäksi töihin. Mors ja öitä!

-Iina-

5 kommenttia :

 1. Oon huono selittämään pitkiä tarinoita---- hahaha niin TOTTA!! :D Oot ehkä paras pitkien tarinoiden huonosti kertoja haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho! Tuostahan pitäs melkein olla otettu! :DD "paras pitkien tarinoiden huonosti kertoja" Ei yhtään hassumpaa, ei yhtään :DD

   Poista
  2. Aina on plussaa ku on paras jossain :)

   Poista
 2. hahahaa Iina, muistakko ku unohit oravan!! Se oli jo kyllä aika ennätys tohon kategoriaan "unohan monesti sanoja tai sanontoja" :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no muistan :DDD En kehannu tähän vaan kirjottaa :D Mutta hei, ei sitä lasketa ko oltiin vasta ekaluokkalaisia :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...