sunnuntai 25. marraskuuta 2012

PIKKUJOULUT VOL1

Ne oli eilen. Ja tänään oli kaaaamea kapula. Tai no aamulla ehkä, ei onneks enää, nyt elämä jo voittaa:) Eilen oli siis firman pikkujoulut, jotka vietettiin teatteri Riossa jouluruuan ja stand up-shown merkeissä. Rion jälkeen kolusin vielä neljä eri baaria läpi vähän vaihtelevassa porukassa. Oli kyllä tosi hauskaa kaikkien kanssa! Ainut huonopuoli tässä pikkujoulukaudessa ja etenkin lauantai-illoissa on se että kun JOKA PAIKKA ON NIIN TÄYNNÄ! Ennen mua ei ihmispaljous ahistanu, mutta viimeaikoina on alkanu ahistaan. Se, että ei voi liikkua tai ei mahu istumaan, töniminen ja juomien läikyttäminen on niin ärsyttävää. Ja kaikista hirveintä on ne täpötäydet tanssilattiat... ne on jotaki ihan kauheeta! Kaikista parasta on vaa mennä joskus torstaina tai sunnuntaina baariin ku siellä ei oo kettään muita nii saa iha rauhassa siellä rällätä itekseen menemään :D

Vielä pari tuntia ennen pikkujouluja mää en tienny yhtään miten laitan tukan, millasen meikin, tai mitä laitan päälle. Ei oikeestaan ollu siinä sitten edes aikaa enää pohtiakkaan sitä, vaan toteutin ekat ideat, mitkä tuli mielee.

Hakutulokset kohteelle iPhone52
Päädyin laittamaan nahkabögät, mustat nilkkurit ja Lauralta edelleen lainassa olevan paidan.(kiitos Laura, palautan tuon kyllä! ;) Asu oli aika arkinen kuitenkin vielä ed.mainitulla kokoonpanolla, joten ajattelin lisätä tuommoset kunnon blingbling korut, jotka oon ostanut joskus aikoinaan Wanhojen tansseihin ja en oo kyllä niitä sen koommin käyttänytkään. Muuten ovat musta kyllä aika överit ehkä, mutta näin pikkujoulutilaisuuten ihan passelit:)
.
Hakutulokset kohteelle iPhone5
Hiuksille en tehnyt mitään muuta ihmeellisempää, ku kiharsin vaan koko pään Remingtonin kiharruspuikolla ja vetäisin puolet tukasta kiinni sellaisella läpinäkyvällä ohuella kumirenksulla. Ne on muuten käteviä, Stockmannilta löytyy! iPhone51 Tuohon kiiltävän oliivinvihreään paitaan sopi kimalteinen tummanruskea häivytettävä silmämeikki. Koko illan kestävän silmämeikin teossa tärkeintä on etenkin meikin pohjustaminen (pohjustusvoide + meikkivoide + puuteri). Huulikiiltona on Lumenen Natural Code ja poskipunana käytän vaalean pinkin sävyistä huulipunaa.
Hakutulokset kohteelle iPhone51
Monet eivät välttämättä hoksaa, miten tärkeä kulmakarvojen rooli on eheän meikin lopputuloksessa. Niiden tehtävä meikissä on kehystää kasvoja ja tuoda ilmettä. Itse pidän, että kulmakarvat ovat jokseenkin omien ripsien ja hiusten kanssa samaa sävyä, mutta esimerkiksi kulmakynän sävyä valitessa suosin enemmin hieman tummempaa kuin vaaleampaa sävyä. Kulmat harjaan tavallisella hiusgeelillä ja kulmaharjalla tai Lumenen ruskealla kulmavahalla (joka on muuten ihan ykköstuote, myös kohtuu halpa:)


Pictures4
Ylläolevan silmämeikin tekoon tarvittavat tuotteet:
1. Lancôme Hypnôse vedenkestävä ripsiväri
2. Maybelline drama lasting gel 24h rajauskynä
3. Max Factorin Miracle Touch meikkivoide
4. Loreal Paris Studio Secrets Professional pohjustusvoide
5. IsaDora Eye Shadow Quartet, kaikki ruskean ja mustan eri sävyt käyvät
6. Lumene Translucent irtopuuteri

Seuraavat pikkujoulut ovatkin, yllätysyllätys, jo ensi lauantaina :D Sinne mulla on jo silmämeikki-idea valmiina, pitää käydä vain tarvikkeet hankkimassa;) Hiuksista en vielä tiedä, miten aion laittaa, mutta kerkeehän tässä tosiaan miettiä. Itellä on vaan aina se ongelma, että pitää varata ainakin se pari tuntia aikaa laittaa kun tässä hevosenharjassa muuten kestää.... ja kestäää....

Nyt vois alkaa syömään karkkia ja kattomaan Gossip Girliä ihan näin krapulapäivän kunniaksi! Huomenna reippaana uuteen työ- ja kouluviikkoon:)

-Iina-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...