lauantai 17. marraskuuta 2012

PERUNALAATIKOSTA SOHVAPÖYDÄKSI


Kuinka moni teistä on koskaan seikkaillut tori.fi -sivuilla? Se on samantyyppinen kuin Huuto.net, mutta ei toimi huutokauppaidealla vaan enemmän kirppari-idealla: ostaminen, myyminen ja kommunikointi onnistuu rekisteröitymättä mihinkään, se on helpompaa, vapaampaa ja täysin ilmaista. Muutama viikko takaperin huomasin siellä myytävän vanhoja arkkuja ja perunalaatikoita. Näytti aika kivoilta. Ilmoitus johti minut linkin kautta Oulun Höyhtyällä toimivan Wanhan talon tavarat -kotikirpputorin nettisivuille. Myynnissä heillä näytti olevan vaikka minkälaista hauskaa vanhaa tavaraa, joten otin heihin yhteyttä ja sovin tutustumiskäynnin samantien. Sieltäpä mulle lähtikin 25 eurolla mukaan tämä vanha perunalaatikko! En vielä siinä vaiheessa tiennyt, mitä meinasin siitä askarrella, mutta äkkiä se lamppu syttyi kotiin päästyä. 

Photo 6.11.2012 18.55.39
Photo 6.11.2012 18.56.06


Photo 6.11.2012 18.56.17

Tekasimpas uuden sohvapöydän meille! Vanha Ikean valkoinen Klubbo sai väistyä talveksi tieltä ja perunalaatikko astui tilalle. Alunperin tarkoitus oli tehdä uusi sohvapöytä kuormalavasta, se projekti on ollut suunnitteilla jo pitkään. Mutta nyt tuntuu, että sisustuslehdet, blogit ja muut pursuaa niistä kuormalavasohvapöydistä, joten se ei tuntunut enää uniikilta idealta. Perunalaatikkosohvapöytään en oo vielä kyllä toistaiseksi missään törmännyt! :D Bauhaussista ostin tuohon nuo pyörät pöydän alle yhteensä n.50 eurolla. Aika hintavat olivat, en ois uskonutkaan:) Mutta n. 75 euron pöytä siitä sitten kuitenkin tuli, että ihan sen vanhan Ikean Klubbon hintainen, jos haluaa johonkin uuteen verrata. Mutta tarkoitushan tässä nimenomaan onkin, että tämä ei ole uusi, ei entisöity, eikä vanhannäköiseksi tehty vaan alkuperäinen ajan patinoimaa puuta. Mukavasti tuo lisää lämpöisyyttä tänne meidänkin olohuoneeseen.

IMG_0071
IMG_0061
IMG_0060
IMG_0064
IMG_0070IMG_0062IMG_0063IMG_0065IMG_0059

Tässä on meidän olohuoneen sohvanurkkauksestakin näkymää. Valokranssi ikkunassa on uusi; kranssi on ostettu kodin1:stä ja sitä on hieman muunneltu ja valot minulla oli jo omasta takaa. Myös divaanin päällä oleva valkoinen torkkupeitto on uusi, Sinooperista 20 euroa.

Niin ja kuvathan on otettu minun uuella iPhone5:lla! Kun oma kamera on taas siellä huollossa. On se kyllä jännä, että voit vaan nykyään kävellä kauppaan ja vähä kirjottelet siinä nimmareita papereihin ja sitte kävelet yli 600 euron puhelin kädessä sieltä ulos mutta euroakaan et oo maksanu :D Ensimmäistä laskua odotellessa... 
... mutta onhan tää ihana kapistus! Miten minä tuolla vanhalla nokialaisellani olenkaan vielä näinä aikoina pärjänny. Ja muuten, vinkkejä ja kikkoja iPhonen käyttöön otetaan vastaan!

'Till next time
Iina

16 kommenttia :

 1. Tosi kiva idea tuo perunalaatikko, näyttää kivalta! :) Itekin tekasin just tuosta sun mainitsemasta kuormalavasta pöydän. Tosi kiva siitäkin tuli, eikä kyllä haittaa vaikka sitä nyt muuallakin näkyy, kun kuitenkin jokaisesta tulee vähän erilainen, kun ite tekee ja duuna :) Aika kalliit muuten nuo rullat, ite ostin motonetistä noin 15 euron hintaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooouu! Oikeestikko! Siis mulla oli nii kiire saaha se pöytä tehtyä etten juuri katellu mistään nuita pyörien hintoja vaa ostin ekat mitkä osu eteen :D hitto .. Oisimpa vaa tienny! Iso hintaero.. Varmasti hieno se sunkin pöytä! Hoksasin just että meille ei ois tainnu etes semmone lavamahtua tähä.. Onko sulla lasi siinä päällä? Mää haluaisin toho...

   Poista
  2. Mää kävin aika monessakin paikassa katteleen. :) Tosin ne mun renkaat on tuosta kiinnityskohdasta vähän isommat, joten ei ne ois ehkä tuohon perunalavaan edes menny! :/ Mullekaan ei semmonen oikean kokoinen kuormalava mahtuis, joten Sara hommas mulle tuommosen aika pikkuruisen :) On aika saman kokoinen kun tuo sun peruna lava, ehkä vähä leveämpi, mutta ei noin pitkä :) Haluisin tuohon lasin, mutta mietin vielä oisko perus kirkas kiva vai semmonen maitolasi!

   Poista
 2. Tai ei ollu siis ihan prikulleen samanlaiset rullat, mutta suunnilleen tuommoset :)

  VastaaPoista
 3. voi vitsit miten kiva pöytä!:) ja ihana sisustus teillä :)

  VastaaPoista
 4. Säästät akkua, kun klikkaat kahdesti sitä alanappia, jolloin tulee esille kaikki auki olevan ohjelmat. Sitten painat pitkään jotakin niistä niin ne alkaa heilumaan. Voit sulkea (ja EHDOTTOMASTI KANNATTAA) kaikki akkua kuluttavat kuvakkeet siitä punasesta yläkulmassa olevasta merkistä!

  VastaaPoista
 5. IHANA TUO PÖYTÄ!

  arvaa kuka ;)

  VastaaPoista
 6. muyyy bueno mesa y muy simpatico casa tambien! ;) arvaaa kuka!

  VastaaPoista
 7. Ihan tajuton idis ja löytö!
  Mä olen jo nyt koukussa sun blogiin.
  Mahtava tapa kirjoittaa (luen hymy huulilla sun letkautuksia), ideat ja tarjoushaukkana oleminen, arvostan. <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...