tiistai 27. marraskuuta 2012

KOULUAAMUT

Tässä minä eilen, lähössä kouluun aamupäivällä! Se on ihan sama meneekö 8ksi, 9ksi vai 10ksi, aina väsyttää yhtä paljon. Varsinki ku nyt oon nähny ihan kauheesti painajaisia ja nukkunu aivan älyttömän huonosti! Ei oo yhtään mun tapasta, nukun normaalisti niin hyvin. Oon jopa kerran nukahtanu suihkuun seisaalteen! Khyllä täältä unenlahjoja löytyy, mut nyt jotenki tökkii. Se on varmaan tää pimeys ja siitä johtuva ahistus ja kaikki. 

IMG_0194

Näillä kuvilla halusin oikeestaan esitellä kaks asiaa: nuo kumpparit ja ton mehiläispesän tuolla mun niskassa! Kiharasotkutukka on kaks päivää edellisten pikkujoulujen jäljiltä. Toisinsanoen jos tukka olis  tuossa kuvassa auki niin näyttäisin joltain Chewbaccalta. Mutta onneksi mulla on sotkutukkapäivien pelastaja hiusvalkki! Se siis pujotetaan ensin poninhäntään ja oma tukka kiedotaan sen ympärille ponnareita ja pinnejä apuna käyttäen:) Kätevä kapistus.

Kumpparit on kans uudet siinä mielessä etten oo kerenny niitä kauheesti vielä pitää, ostin ne kylläkin jo lokakuun alussa. 14,90 € Lidlistä! Kyllä!! Kolme vuotta oon varmaan ettiny tuommosia "siroja" kumppareita, jotka ei maksais yli 50 euroa. En vaa oo suostunu maksamaan niin paljon jostain kumppareista, joita en oikeastaan pidä kuin muutaman kerran vuodessa räntäsään pakottamana, ja ne ei  muutenkaan ole erityisen kauniit jalkineet minusta. Toistaiseksi joka syksy ja kevät on tullut muutama sellainen päivä jolloin kiroaa omat kangastennarit tai muut ylimpään helvettiin ja ihmettelee vain, miksi niitä kumppareita ei voi vaan hankkia?! Varmaan oisin taas tämän syksyn ja ens kevään kironnut, ellei nämä kamut ois tullu viimeisenä jäljelläolevana kappaleena mua vastaan:) jee. Nyt on pysyny varpaat kuivana.


IMG_0195

Mulla on tällä hetkellä meneillään DIY-joulukalenterin teko! Saan sen toivottavasti perjantaina valmiiksi, joten pysykää kuulolla, saatatte keretä viikonlopun aikana vielä itsellenne sellaisen tekaisemaan!:)

-Iina-

3 kommenttia :

  1. OLEN ETSINYT TOTA HUIVIA KAIKKIALTA!! MISTÄ?

    VastaaPoista
  2. Eikö ookki ihana!! Mun kaveri osti tommosen ja oli pakko mennä matkimaan ku se oli nii kiva. Alle 20 euroa hennesiltä! En kyl tiedä onko niitä enää.. Oulussa ei ainakaan taija olla.

    VastaaPoista
  3. Kyllä noi kumpparit sopii tosi hyvin sinun tyyliin. Nythän ne kohta alkaa kumpparikelit, joten pääset taas käyttämään niitä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...