torstai 29. marraskuuta 2012

JOULUISIA SOHVATYYNYJÄ

IMG_0208IMG_0206IMG_0211

Käväisin vielä nyt illalla jumpan jälkeen Kärkkäisellä tonttuilemassa ja löysin tällaiset kiva jouluiset sohvatyynyt. On kiva lisätä jouluksi vähän punaista sisustukseen. Näihin tyynyihin ois passannu aivan ihanasti tämä Hobby Hallista tilaamani torkkupeitto, mutta palautin sen koska se haisi aivan kammottavalle!

Nuo suorakaiteen muotoiset irrotettavat tyynynpäälliset maksoivat 13,90€/kpl ja näissä tuli sisätyyny mukana! Myös "Hyvää joulua" -tyynynpäällisen mukana tuli sisustyyny ja se maksoi 9,90€. Ei minusta mitkään kovin pahat hinnat kun sisustyynyt kuuluivat pakettiin:)

IMG_0212IMG_0210IMG_0214IMG_0213

Mihinhän sitä vielä tunkis valoja, punaista ja kaikkea jouluista? Mää tykkän ihan hirveesti tästä joulun tunnelmallisuudesta, kynttilöistä, torkkupeittojen ja villasukkien lämmöstä iholla, hopeateestä, jouluruuasta, suklaasta ja ah! Kaikesta mitä siihen liittyy! 

Oon tässä miettiny että voiko olla yhtäaikaa kotihiiri ja vilukissa? :D Koska niitä todellakin oon! Meillä on kotona 23 astetta lämmintä... äiti sano, että alkaa väsyttää kun tulee meille :D Pittää olla lämmin! Tänään oli ulkona -10 astetta pakkasta ja meinasin oikeesti kuolla!!! Nyt pittää kaivaa ne uudet Uggit ja untuvatakit päälle että tarkenee:)

Minäpäs tästä lähden taas joulukalenterin tekkoon! 
<3Iina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...