sunnuntai 13. tammikuuta 2013

ALE ALE ALE


Joulun ja Uuden Vuoden jälkeiset alet on varmaan vuoden parhaat. Sillon on ostettava kaikki lopputalven ja seuraavan alkusyksyn vaatetus, jos haluaa selvitä alehinnoin kaikista hankinnoista. Keväällä ja syksyllä on niin huonosti alennusmyyntejä missään, että varmasti saa lähes kaikista ostoksista pulittaa täyden hinnan. Muutenkin on mukava jättää talvikamppeitten ostaminen tuohon tammikuun alkuun ja alkaa suuntaamaan katsetta kohti kevättä ja kesää.

Nuissa alennusmyynneissä on muuten jännä se, että jonkin liikkeen keskustan myymälästä ei välttämättä löydä mitään, mutta sitten kun menee saman liikkeen myymälään esimerkiksi ostoskeskukseen niin johan löytyy ja vaikka mitä. On varmaan onni etten asu missään pk-seudulla, nimittäin joutuisin kiertämään varmaan kaikki ostoskeskukset mitä sieltä löytyy ja aika rankaksi kävis :D Tuntu, että Oulun keskustan alennuksistakaan ei löytyny juuri mitään, mutta kun meni Kempeleen Zeppeliniin (ostoskeskus) niin perus Vero Modat, Lindexit yms. oli täynnä ihan huippua tavaraa. 

Tässäpä osa mun tämän joulun alelöydöistä, ja suurin osa näistä Zeppelinistä:

Kollaasit9
inspiraatio2AlemyynnitOlohuone2Alemyynnit1Kollaasit11

Kun puhuin tässä postauksessa tavastani ostaa samalla ostosreissulla asukokonaisuuksia - niin sillä tyylillä meni tuo viime sunnuntain Zeppelinin reissukin. Tykkäsin ihan kauheesti tuosta harmaasta topista, jossa on neonkeltaista pitsiä, niin jotenkin kummasti mulle tarttui kahdesta eri liikkeestä myös ylläolevat korut matkaan :D En nimittäin omista mitään neonkeltaista, jota ois voinu mätsätä tuohon toppiin, niin tiedostamattani ostin sitten jotain siihen toppiin mätsäävää asustetta samalla ostosreissulla.

Toinen lemppari on kyllä tuo vaaleanpuna-musta villapaita, se menee kivasti burgundyn väristen housujen kanssa=)

IMG_1017

Himottais lähtä vieläkin koluamaan alerekkejä, kun suurin osa aleista on tällä hetkellä -70%, mutta pakko yrittää hillitä jo itseä ja keskittyä vaihteeksi kouluhommiin!

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

-Iina-

2 kommenttia :

  1. Ihana tuo Lindexin liivi! Ota sitte kuvaa minkä kanssa käytät sitä!:) sulla on ihanan persoonallinen tyyli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Joo, poikakaveri katto tota liiviä että minkä raadon se on nyt raahannu kotia :Dd mutta joo! Saa nähä mitä sen kanssa keksin:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...