sunnuntai 20. tammikuuta 2013

BEAUTIFUL GOODBYE

Perjantaina tipaton ja tarmokas tammikuu heitettiin roskiin ja lähettiin bilettämään varmaankin viimestä kertaa pariin vuoteen meijän opiskeluporukan tämänhetkisellä kokoonpanolla, koska yksi meistä häippäsee helmikuun alusta Kiinan muurille. Tytöt oli jaksanu olla ahkeria ja leipoa kaikenlaista ihanaa syötävää ja hyvvää booliakin oli tarjolla. Loppuillasta löydettiin ittemme Apollosta, missä oli harmillisesti joku konemusiikin ilta ja ei tiietty siitä etukäteen. Tanssit jäi vähän tanssimatta ku se baari alkoi pahaenteisesti kehittyä tuntien edetessä melkoseksi amisluolaksi. Semmone ibizateknopoppi ei ihan oo meikäläisen juttu, vaikka melkeen minkälaiseen musiikkiin vaan laitan mielelläänki jalalla koreasti! Mutta samahan se on missä sitä illan viettää, kun on parhaassa seurassa :) Hauskaa oli! Törmäsin muuten myös Sitaan, kiitti Sita drinkkilipusta ! :D

Ois ne amiksetki varmaa äkkiä säikähtäny ku oisin tämä tekoturkkiliivi päällä reivannu menemään Apollossa :D Ei, otettiin vaan muutama nopsa kuva kotona tuon liivin kanssa, kun lukijalta oli tullut toive, että esittelen asun, jonka kanssa voisin tuota liiviä pitää. Eli mun perjantai-illan asu oli kyllä tämä, mutta ilman liiviä. En oo vielä ihan päättäny että onko tuo liivi musta ihan nerokas vai ihan järkyttävä. Yleensä selviää mätsäilemällä. Tässä jos ois joku pitkähihane alla nii vois iha hauskasti toimiakki, ei minusta huono yhtään!

DSCN6484DSCN6479Pictures5
Ihana Tiina punaisine huulipunineen!

DSCN6497
Ups, ollaan vissiin viety väärän seurueen pöytä :D

PS. Sain sen tilaamani H&M paketin nyt postissa ja ajattelin käyä pikasesti tässä läpi mitä sieltä lähti matkaan. Kaikessa lyhykäisyydessään, kaikki muut oli ihan hirveitä ja halvan näkösiä kamppeita, paitsi musta hapsupaita ja kaikki korut. Päätin myös pitää nuo beiget ballerinat - niitä ei voi koskaan olla liikaa, kun ne ei kuitenkaan kestä kun sen yhen kesän. Nuo mustat kenkulit ois ollu myös aivan ihanat mutta oli tosi huonot jalassa. Ehkä löydän jostain muualta samanlaiset mutta mukavemmat :) 

-Iina-

Heippa Katri, tullee sua ikävä !  ♥ 

7 kommenttia :

 1. Mua itseäni pelottaa koko Apollo nykyään... :D

  VastaaPoista
 2. Sopii hyvin tuo liivi tuohon asuun! Hei mitä hiusten hoitotuotteita käytät? Minkä merkkistä shapoota ym? Käytätkö jotain hiusöljyä/hiusnaamioita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, nämä mun hiusasiat on aika hankala selittää ja niitä on kysytty useamminkin niin voisimps tehdä niistä oman postauksen! Eli sen lupaan nyt tehä lähiaikoina!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...