tiistai 22. tammikuuta 2013

PÖYTÄTABLETEISTA SEINÄTAIDETTA

Olenkin jo aiemmin keittiöpostauksessani kuvannut Halpa-Hallista ostamani valkoiset kukkakuvioiset pöytätabletit, jotka koreilevat meillä seinässä eikä tapansa mukaan pöydällä. Ruokapöydän takainen seinä on erittäin näkyvällä paikalla ja vaikka siinä on maitokahvin värinen seinämaali, näytti se minusta aika tyhjältä. Mielestäni siihen ei oikein mikään taulu sopinut ja hylly tms tuntui vähän kököltä. Sitten päädyin laittamaan pöytätabletit seinälle.

Sen jälkeen kun hankimme Ikeasta Maskros-valaisimen oli pöytätabletit aikamoinen löytö Halpa-Hallista, maksoivat muutaman euron kipale. Lamppu ja tabletit omaavat samanlaisen valkoisen kukkakuvion. Alla on esimerkkejä pöytätableteista, jotka voisi näyttää musta kivalta seinässä. Itse olen kiinnittänyt tabletit karhunteipillä, joten ne saa helposti myös halutessaan pois. Mikseipä myös suorakaiteen muotoiset tabletit voisi toimia - nehän voi jopa halutessaan kehystää. 

PöytätabletitPöytätabletit1

Alla on käytetty Ikean Snår-pöytätabletteja myös hauskasti ripustaen siihen pyykkipojilla pienkoriste-esineitä
Pöytätabletit2
The Magic Happen - in the kitchen!
Kuva meidän keittiöstä


Tällaisilla tableteilla tylsään ja kalpeaan seinään voi saada mukavasti eloa, ilman maaliakin. Halpa ja helppo ratkaisu sinänsä:)

-Iina-

kuvat Googlen kuvahaulla "placemats" ja "pöytätabletit"

3 kommenttia :

 1. kiva idea! tuollainen korkista (?:D) tehty tabletti olis tosi kiva juurikin esim. keittiössä tai eteisessä, siihen saisi näppärästi lappuja jne kiinnitettyä nastoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!! Ihan superi idea!!! Jos mulla ei ois jo magneettitaulua eteisessä viemässä samaa asiaa niin tekisin tuon oitis! Mut tuskin löytyy heti korkista tehtyä pöytätablettia... Mutta pannunalunenkin kävisi ja niitähän löytyy! Kiitti ideasta:)

   Poista
 2. Kivalle näyttää teidän keittiö! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...