perjantai 4. tammikuuta 2013

YLLÄTYYYYYYSSS! ÄÄÄÄÄÄ


En ole teille kerennytkään vielä kertoa yllätyssynttäreistä, jotka järjestin Lauralle hänen poikaystävänsä kanssa. Kaikki läheisimmät ystävät oli kutsuttu, ja oli ihana kun melkein kaikki pääsivätkin tulemaan, kun kaukana asuvatkin ystävät tulevat muutenkin joulunaikaa viettämään Ouluun kotikonnuille. Tarjolle hankittiin jouluteeman mukaisesti juustoja, hilloja, pipareita, suklaata, glögiä ja kaikenlaista muuta ihanata.

DSCN5984
DSC_0017

Laura ei tosiaan tiennyt synttäreistä mitään. Sitä oli kynttilöin valaistu, laulava porkkanakakkukulkue ovella vastassa kun se tuli kotiin rankan työpäivän jälkeen :D Ihanaa yllättää toinen! Se ilo ja kaikki on niin aitoa ja jotenkin sitä tulee niin hyvälle tuulelle itsekin kun toinen on onnellinen ja ilahtunut. 

Mää ostin Lauralle lämpörullat synttärilahjaksi niin pääsen kihartamaan sen tukkaa, jee :D Oma lehmä ojassa tietysti. Ei vaan, Lauralla ei ollu mittää kiharrusvälineitä nii aattelin sille nyt opettaa! Ja tykkään oikeestikin kovasti laittaa muitten hiuksia:) Oman tukan laittaminen on aina niin tuskaa.


DSCN5996DSCN5990DSCN5991

Mää olin jostain saanut päähäni että haluan pelata semmosta piirrä ja arvaa -tyylistä peliä, jota pariskunnat pelaa aina kaikissa jenkkiläisissä komediasarjoissa, tiiättekö mitä tarkotan? Sarjoissa usein käytetään jotain fläppitaulun tyylistä ja semmosta lähdin tietysti ensimmäisenä hakemaan. No mistään tavarataloista/askarteluliikkeistä ei tuntunu löytyvän niitä ja myyjät sanoivatkin, että niitä myydään vain toimistotarvikeliikeissä ja ovat aika kalliita. No kallishan ei tosiaankaan passaa. Sattumalta (hullun penkomisen jälkeen) löysin sitten Kärkkäiseltä White Board -taulun, jossa oli pyyhkijäkin mukana.  Aattelin, että tämähän kelepaa! Ja maksoi 12 euroa! Siihen ostin vielä lisäksi neljä white board taulutussia. Taulu oli vähän likainen niin sain vielä 2 euroa tingattua hinnasta eli kympillä lähti ja kyllä on maksanut ittensä jo parissa viikossa reippaasti takaisin. Ollaan nimittäin pelattu tuota jo vaikka kuinka monta kertaa joulun aikana; kotona, reissussa, kavereitten kanssa ja vaikka missä!

Ollaan käytetty taulua niin, että ollaan Alias -sanaselityskorteista ympyröity kaikki substantiivit, jotka olis suht helppo piirtää. Joissain Aliaksissa on substantiiveille oma värikoodi, joten silloin ei tarvi edes ympyröidä. Sitten ollaan pelattu yleensä kahdessa eri tiimissä esim. tytöt vastaan pojat niin jokainen saa piirtää ja mahdollisimman moni saa osallistua myös kuvan arvaamiseen. Yhdellä henkilöllä on ollut kaksi tiimalasiaikaa piirtää kuvia ja niin monta kuvaa kun arvataan, saa joukkue myös samanverran pisteitä.

Uutena Vuotena pelattiin ihan normi Aliasta kahdessa sekajoukkueessa ja taulua hyödynnettiin vain silloin kun pelinappula on pelilaudan ruudussa 4 tai 8. Tällöin piirtämistä ei ollut koko ajan, mutta se oli ihan hauska lisä perus Aliakseen. Ajatushan on sama kuin jossain Pictionaryssa, mutta se on musta vähän tylsä piirtää jollekin pikku paperiarkille ja kukaan ei nää mitä siihen ees tuhertaa.


DSC_0041
Tytöt arvaamassa

DSC_0017 (2)
Lauri yritti piirtää pakkopaitaa mutta tuosta ukosta tuliki vähän vangin näkönen :DD Söpö

DSC_0019
Meitsin piirtämä kurrrrre

DSC_0028
Jaska ei oikee itekkää tiijä mitä se piirtää

DSC_0030
Ihan täydellinen valokuva! Eikö vaan! Vai oliko tää kuvakirja?

DSC_0035
Voi eiiii, Pepen karvainen sydän olikin mansikka :DD Kukkaan ei arvannu. Voi raukkelia

DSC_0067
Tuomaksen piirrustuksessa lentokoneesta katseli ulos hemaiseva lentoemäntä.

DSC_0077
Jussilla on joku aurinkojuttu tulossa

DSC_0081
Ei mittään käsitystä. (pääasia että tytöt on johossa)

DSC_0087
MAKKARAKAUPPA! MAKKARAKAUPPA!! KYLLÄ!! JES!

DSC_0090
Hienoin koskaan näkemäni piirrustus terroristista. Propsit Tuukalle.

DSC_0094
Söppänä Tuuli piirtää pulloa.

Hauskaa oli! Koklakkaahan ittekki;) Kaikki kärkkäiseltä hakemaan white boardeja kahen euron alennuksella :D Sitte voitte sanoa että terveisiä siltä ärsyttävältä asiakkaalta joka antoi koko kassajonon odottaa kun myyjä selvitteli hyvitysmahdollisuutta... kahen euron takia. Nooo, kyllä neki jonottavat asiakkaat hymähtelivät hilpeästi kun näkivät miten paljon joku tyyppi voi repiä intoa kahen euron säästöstä :D hehe

DSC_0004 (2)DSC_0020 (2)

Mentiin sitten vielä sitten yhille 1Bariin. Lepposa meininki!

-Iina-

(ps. Huomasin jälkeenpäin miten jäätävät kynsilakat!!!! Hahahaha, Nolo :DD Nooooooo, eijjoo nii tarkkaa, eihä :D)

10 kommenttia :

 1. WIHII! SUPERIT KIITOKSET VIELÄ KULSILLE TERKUIN SUN OMA SYNTTÄRIKULSI ! <3 <:=)

  VastaaPoista
 2. Oiii, vähän ihana yllätys! :3

  Hahaaa, pakko ostaa tollanen taulu ja pelata! :D

  VastaaPoista
 3. Mitä hiustenhoitotuotteita käytät?! Erityisesti ihmettelen sun latvojen täydellistä kuntoa! :O terveisin pitkä- ja paksutukkainen hiusfriikki, jonka latvat alkaapi tehä kuolemaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras neuvo: leikkaa usein, vaikka vain vähän ja värjää tosi tosi harvoin. Älä blondaa ikinä! Pitkää blondia tukkaa ei oikeesti mikään pelasta.. Semmonenkin mulla joskus oli ja paljon huonommassa kunnossa oli kun mitä oon brunettena pitäny. Ja korkeintaan siis raidoilla väriä/ juurikasvu väri kun se juuri on uutta hiusta niin kestää paremmin värjäyksen. En siis oikeastaan käytä mitään muuta hiustuotteita kuin kosteuttavaa shampoota ja IHAN HULLUNA hoitoainetta ja jätettävää myös. Föönaustekniikka, harjaaminen, hiuslakat yms vaikuttavat myös paljon latvan kuntoon. Latva tykkää myös sillöin tällöin hiusöljystä! Mulla on semmonen ihan minimini purkki Hairstorelta:)

   Poista
 4. Jeppis, kiitos vinkeistä!! Hiusöljy on kyllä paras keksintö ikinä :) (melekeen omalla värillä mennään ja raitoja+sävytteen käyn laittamassa harvakseltaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten sulla on sama tilanne kuin mulla, eli melkein oma väri ja joskus sävyte/raitoja. Föönaamisessa kannattaa föönata sen suuttimen avulla ne latvat vielä erikseen, silleen että föönaa hitaasti sinne latvan suuntaan ja samalla harjaa. Silleen ne hiussuomut menee kaikki samaan suuntaan. Käytän myös lakkaa ainoastaan kampauksiin, normaalisti lakka tuntuu laittavan tukan nopeammin takkuun kuin jos on ilman lakkaa.

   Poista
  2. Soul (hair) sister!!! :D ton föönijutun otan kyllä kokeiluun! :) tänkkis!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...